Gönderen Konu: Setimi satayım diyorum bende ;)  (Okunma sayısı 2684 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zaferguler

• Üye
  • Elde Var Ben
Setimi satayım diyorum bende ;)
« : 03 Aralık, 2013, 23:23:40 »
Arkadaşlar baktım herkes satıyor bende satayım dedim. :) Gözüm gibi baktığım setimi satmaya karar verdim. Elimdeki sete ait parçalar ve bilgileri aşağıdadır. Pazarlık sünnettir kabul ama ben tok satıcıyım baştan diyeyim. ;) İsteyen arkadaşlar Ankara'da eldende inceleyebilirler. Seti toptan alan arkadaşlara özel indirim uygulayacağım.

Pentax DA* 50-135 : Lensi anlatmaya gerek varmı bilmiyorum. Pentaxın efsane lensi. LEnste hiç bir kusur bulunmamaktadır. Forum üzerinden bir arkadaştan almıştım. Sadace parasoley kapağında ufak bir çatlak var. Oda takılıp çıkarılmasına engel değil. 9/10 veya 10/10 diyebilirim rahatlıkla. 1800 TL

Tamron 17-50 : Fotografium dan temmuz gibi almıştım sanırım. Daha garantisi devam etmektedir. Gözüm gibi bakıyorum. kesinlikle 10/10 dur. 800 TL

Tamron 18-200 : forumda erdem kılınç tan takasla değiştik. Daha alalı bir ay olmuş. Foto zeynepten. Hiç bir problemi yada sıkıntısı yokturdur lensin. kesinlikle 10/10 dur. 400 TL

Pentax K-5 II : Yaklaşık Nisan Mayıs gibi ebay üzerinden yurtdışından getirttim. Hiç bir problemi çiziği vs gbi kusuru yokturdur. Eşe dosta gidecek makinadır kesinlikle. 10/10 dur. 2300

NOT: Body satılmadan tamronların ikisinden birini satmayacağım. Özelden PM atarsanız cevaplamaya çalışırım inşALLAH.

Çevrimdışı zaferguler

• Üye
  • Elde Var Ben
Ynt: Setimi satayım diyorum bende ;)
« Yanıtla #1 : 05 Aralık, 2013, 20:59:56 »
fiyatlar değişmedi ilan güncel :)

Tüm Setimi Satıyorum - Şimdilik Elveda !!!

Başlatan itasdemir

Yanıt: 17
Gösterim: 8309
Son İleti 30 Eylül, 2013, 11:55:08
Gönderen: itasdemir