Arkadaşlar baktım herkes satıyor bende satayım dedim.

Gözüm gibi baktığım setimi satmaya karar verdim. Elimdeki sete ait parçalar ve bilgileri aşağıdadır. Pazarlık sünnettir kabul ama ben tok satıcıyım baştan diyeyim.

İsteyen arkadaşlar Ankara'da eldende inceleyebilirler. Seti toptan alan arkadaşlara özel indirim uygulayacağım.
Pentax DA* 50-135 : Lensi anlatmaya gerek varmı bilmiyorum. Pentaxın efsane lensi. LEnste hiç bir kusur bulunmamaktadır. Forum üzerinden bir arkadaştan almıştım. Sadace parasoley kapağında ufak bir çatlak var. Oda takılıp çıkarılmasına engel değil. 9/10 veya 10/10 diyebilirim rahatlıkla. 1800 TL
Tamron 17-50 : Fotografium dan temmuz gibi almıştım sanırım. Daha garantisi devam etmektedir. Gözüm gibi bakıyorum. kesinlikle 10/10 dur. 800 TL
Tamron 18-200 : forumda erdem kılınç tan takasla değiştik. Daha alalı bir ay olmuş. Foto zeynepten. Hiç bir problemi yada sıkıntısı yokturdur lensin. kesinlikle 10/10 dur. 400 TL
Pentax K-5 II : Yaklaşık Nisan Mayıs gibi ebay üzerinden yurtdışından getirttim. Hiç bir problemi çiziği vs gbi kusuru yokturdur. Eşe dosta gidecek makinadır kesinlikle. 10/10 dur. 2300
NOT: Body satılmadan tamronların ikisinden birini satmayacağım. Özelden PM atarsanız cevaplamaya çalışırım inşALLAH.