Distribütöre laf söylemenin çok faydası yok. Bu yazılanları görseler okusalar ne olacak. Kendilerini düzeltecekler mi?

Orjinal firma olarak bir ülkeye distribitörlük veriyorsanız öyle bir anlaşma yaparsınız ki en ufak bir müşteri memnuniyetsizliğinde öpersiniz. Bu sözleşmenin içeriği kimin daha güçlü olduğuna göre değişir. Pentax diyecek ki distribitöre ben senden şunları isterim. Şu kadar yen satış, şu kadar süre azami servis süresi, şu vs... Bunun karşılığında sana şu kadar reklam bütçesi, tamir süresi 30 günü geçecek üründe birebir değişimi ben yapacağım, global olarak şu futbol kulübüne forma reklamı vs.. O zaman bakın nasıl oluyor işler.
@halpaslan bahsetmiş mail atmış distribitöre 2 hafta cevap yok. O zaman marka imajı da zedeleniyor. Güven duygusu da azalıyor. Merak ettim bu durumu Pentax globale ilettim mi @halpaslan. Globalden ne zaman ve nasıl bir cevap gelirdi acaba?
Site olarak bir zaman K5 de fotografın gösterim sırasında otomatik döndürülmesi ile ilgili bir mail atmıştık. Epey bir süre cevap gelmedi. Sonradan geldiyse Bahattin buradan düzeltir.
Son olarak herşeye rağmen ürün kalitesine tek lafım olmaz.