Eski adi ile Darica Kus Cenneti Hayirsever is adami Faruk Yalcin tarafindan devir alinmis ve ciddi bir odenek ile Uluslarasi sertifikali hem botanik , hem hayvanat bahcesi hemde kus cenneti olarak duzenlenmis hali ile hizmet veriyor. Istanbuldan ulasim cok rahat. Araciniz var ise Daricanin icinde kaliyor. Su anda Tren yok ama tren ile ulasim Darica icine kadar aktarmali var. Ortam cok temiz ve hayvan bakimlari cok kaliteli. 20 TL ye Afrika safari turu tadinda inanilmaz guzel bir yer. Tum hafta 365 gun hizmet veriyor. Fotograf meraklilari icin ciddi bir firsat. Fotograf cekmek serbest, tripoda , flasha karisan yok. Lakin tecrubeden Maymunlarin resmini cekmek nerde ise imkansiz. Bir saniye durmuyorlar. Yirticilar ise ancak cam bolumdan cekebiliyorsunuz, cam yansima yapamaz ise ve size goruntu verir ise. Kuslara makinayi gosterin zaten direk poz veriyorlar
Detayli bilgi icin :
http://www.farukyalcinzoo.com/1-
2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9- Kuslarin hepsi fislenmis. Serbest haldeler ucsalar bile takip halindeler ama pek ucmaya niyetleri yoktu

10-

11-

12-

13-

14-

15-

16-

17- Kelebeklerin hepsi olu , malesef boyle amerikadan getirilmisler teshir amacli.

18-

19-

20-

21-

22-

23-

24- Aslandaki oz guven fena. Hic kimseyi ipledigi yok. Bosuna Kral lakabi verilmemis. Hayvandaki aseleti hisediyorsunuz.

25-

26-

27-

28-

29- Cakallar cok mutlu degil gibiydiler , yirticilar ozelikle bengal kaplani ve aslanlar kapali alanlardan ciddi sikilmis durumda. Dogalari geregi uzun yuryusleri ozluyorlar. Burda guvendeler ama ozgurluk malesef yok.

30-

31- Bu vasak degil. Bu kadar benzemesine ragmen Afrika kokenli bir kedi , ama vasaklar ile hic bir akrabaligi yokmus. Bende vasak cektim diye sevindim sonra bilgileri okuyunca durumu anladim.