Gönderen Konu: Müzik dinlemek için Hoparlör tavsiyesi  (Okunma sayısı 20425 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Müzik dinlemek için Hoparlör tavsiyesi
« Yanıtla #15 : 09 Eylül, 2012, 19:08:10 »
Cx serisi en dandik kulaklık serisidir. Tabii 5 liralık telefonculardaki kulaklıkları saymazsak :) Sakın para vermeyin.

Kesinlikle doğru bir yorum değil. 80 TL'ye satın aldım. Madem çok kötü bir kulaklık (serisi) o zaman tezini savunarak bana aynı konsept fiyatı 80 TL'yi geçmeyecek daha iyi bir kulaklık tavsiyesi vermelisin. Aksi durumda eleştirin çürür (ki benim için çürüdü bile).

Müziğe aşık biriyim ve yapım gereği 100 liradan yüksek ücret ödemeye sıcak bakmıyorum. Sonuçta hobi, yüksek ücret ödemeye lüzum yok. Birçok marka model denedim bu fiyatta. Hepsi tatminkar. Yalnız Cx200 hepsinden ayrı geldi bana. Ve alternatif renk amacıyla yeni cx200'üme de yakın tarihte kavuştum. Siyah ve beyaz olmak üzere 2 adet kullanıyorum.

« Son Düzenleme: 09 Eylül, 2012, 20:18:06 Gönderen: bFeeL »
PENTAX K-3
SMC PENTAX-FA* 1:2 24mm IF AL
SMC PENTAX-FA 1:1.8 31mm AL Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.9 43mm Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.8 77mm Limited

I'm a Photographer, not a Terrorist.

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Eylül, 2012, 19:15:04 »
Cx200 listeye bile girememiş.  :) Cx300 ise en sonlarda.. Ben V-sonic gr06 kullanıyorum. Cx serisi teknoloji dünyasında her zaman ve çoğu ürüne yapıldığı gibi popülerleştirilerek çok satmayı başarmıştır.

Sadece aşağıdaki grafiğe değil. Türkiye'deki en iyi ve sanırım zaten tek olan hi-fi kulaklık sitesine girip Cx200 hakkındaki yorumları görebilirsin.

http://techno-fi.net/

« Son Düzenleme: 09 Eylül, 2012, 19:17:00 Gönderen: Mourners »

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 09 Eylül, 2012, 19:31:08 »
Cx200 listeye bile girememiş.  :) Cx300 ise en sonlarda.. Ben V-sonic gr06 kullanıyorum. Cx serisi teknoloji dünyasında her zaman ve çoğu ürüne yapıldığı gibi popülerleştirilerek çok satmayı başarmıştır.

Sadece aşağıdaki grafiğe değil. Türkiye'deki en iyi ve sanırım zaten tek olan hi-fi kulaklık sitesine girip Cx200 hakkındaki yorumları görebilirsin.

http://techno-fi.net/

Grafiklere inansam K-7'de kullanıyor olmazdım SMC Pentax-FA 50mm 1:1.4'te. :)

Fikir edinmek için iyi bir grafik, göz gezdirdim. Yeni bir kulaklık alacağımda grafiğe bakarak araştırabilirim..
« Son Düzenleme: 09 Eylül, 2012, 19:59:13 Gönderen: bFeeL »
PENTAX K-3

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 09 Eylül, 2012, 19:36:19 »
Cx200 dinlemesem eyvallah diyeceğim  :) Sen mutluysan sorun yok. Ama tavsiye ederken dikkat gerekli  :)

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Eylül, 2012, 20:07:49 »
Cx200 dinlemesem eyvallah diyeceğim  :) Sen mutluysan sorun yok. Ama tavsiye ederken dikkat gerekli  :)

Bakış açılarımız çok farklı Refik. 80 TL'ye kulaklığın gitar çalmasını da bekleyeceksin diye korkmaya başladım.

Tavsiyemin arkadasındayım. Kullanışlı bir kulaklık. Cepte hor taşıyorum. Ve 10 ay oldu problem çıkarmadı bana. Malzemesi güzel. Yüksek ses ve tiz tonlarda çok başarılı değil ama 80 TL'ye firmayı satın almadığımın bilincindeyim. Flac şarkılarda başarısı yüksek. Bass ve yalıtımda da başarılı. Benim için iyi.

Edit: Diğer yazdıklarımın bir kısmını konu uzamasın diye kaldırdım.
« Son Düzenleme: 09 Eylül, 2012, 20:16:22 Gönderen: bFeeL »
PENTAX K-3

Çevrimdışı gokhanakarsu

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • gokhanakarsu - 05377238540
« Yanıtla #20 : 09 Eylül, 2012, 20:14:18 »
bencede fiyat açısından değerlendirmek lazım böyle ürünleri. fiyat arttıkça çok iyi ürünlerin var olduğunu biliyoruz zaten.
Pentax K-7/ Pentax 18-55WR / Olympus E-PL2 / 17mm f2.8 / Helios 77M-4 f1.8 + Helios 44 Silver / Konica Hexanon 52mm f1.8 / 25mm cctv

Çevrimdışı kampfar

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Eylül, 2012, 20:24:09 »
Bakış açılarımız çok farklı Refik. 80 TL'ye kulaklığın gitar çalmasını da bekleyeceksin diye korkmaya başladım.

Tavsiyemin arkadasındayım. Kullanışlı bir kulaklık. Cepte hor taşıyorum. Ve 10 ay oldu problem çıkarmadı bana. Malzemesi güzel. Yüksek ses ve tiz tonlarda çok başarılı değil ama 80 TL'ye firmayı satın almadığımın bilincindeyim. Flac şarkılarda başarısı yüksek. Bass ve yalıtımda da başarılı. Benim için iyi.

Edit: Diğer yazdıklarımın bir kısmını konu uzamasın diye kaldırdım.

Bu cümleden bunu çıkarttıysan eyvallah.

Ben 80 liraya daha iyi bir kulaklığın alınabileceğini söylemeye çalışıyorum. Cx200 cx300 serisi benim için ve gördüğüm kadarıyla bu sistemlerle ilgili kişiler için para israfı.

Yoksa ne alırsanız alın banane :=)

Ha çamur atmaya gelirsek 110 liraya aldığım Gr06 ondan kat kat daha iyi detay veriyor ve sahnesi daha geniş.

Çamur atarken ne kadar dikkat ettiğimi anlamışsındır herhalde :) Kulaklık buluşmalarında denemediğim kulaklık kalmadı.Ben burada uyarmaya çalışıyorum insanları sen niye babanın firmasıymış gibi bu kadar savundun anlayamadım :)

Ses renginden bahsetmeye lüzum yok o kişisel zevk.

Ayrıca şunu da eklemeliyim ki Cx200 flac parçalarda başarısı yüksek diyen başka kimse görmemiştim.O tarz kulaklıklar ile flac dinleyerek farkını hisseden tek kişisin sanırım :) Millet 200 - 300 lira veriyor yine de farkı hissedemiyor sağlam kulak varmış  ;D
« Son Düzenleme: 09 Eylül, 2012, 20:37:00 Gönderen: Mourners »

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 09 Eylül, 2012, 20:57:17 »
Bu cümleden bunu çıkarttıysan eyvallah.

Ben 80 liraya daha iyi bir kulaklığın alınabileceğini söylemeye çalışıyorum. Cx200 cx300 serisi benim için ve gördüğüm kadarıyla bu sistemlerle ilgili kişiler için para israfı.

Yoksa ne alırsanız alın banane :=)

Ha çamur atmaya gelirsek 110 liraya aldığım Gr06 ondan kat kat daha iyi detay veriyor ve sahnesi daha geniş.

Çamur atarken ne kadar dikkat ettiğimi anlamışsındır herhalde :) Kulaklık buluşmalarında denemediğim kulaklık kalmadı.Ben burada uyarmaya çalışıyorum insanları sen niye babanın firmasıymış gibi bu kadar savundun anlayamadım :)

Ses renginden bahsetmeye lüzum yok o kişisel zevk.

Refik ne diyorsun? Saçmalamaktan vazgeç önce.

Ben konuyu uzatmamaya çalışıyorum sen hakaret avındasın.

Ben sana Cx200'ün bulunmaz hint kumaşı olduğunu iddaa etmedim. Yada en iyisi olduğunu demedim. "Beklentilerimi karşılıyor ve tavsiye ederim" dedim. Ters yada yanlış ne var burda? Yorumumdan alıntı:

Kullanışlı bir kulaklık. Cepte hor taşıyorum. Ve 10 ay oldu problem çıkarmadı bana. Malzemesi güzel. Yüksek ses ve tiz tonlarda çok başarılı değil ama 80 TL'ye firmayı satın almadığımın bilincindeyim. Flac şarkılarda başarısı yüksek. Bass ve yalıtımda da başarılı. Benim için iyi.

Bu yorum tecrübeme dayalı bir yorum. İsteyen ciddiye alsın isteyen almasın.. okumak zorunda bile değil kimse. Beni sohbete çekmeden istediğin marka modeli de övebilirsin.

"Cx serisi en dandik kulaklık serisidir. Tabii 5 liralık telefonculardaki kulaklıkları saymazsak :) Sakın para vermeyin."
"Ben 80 liraya daha iyi bir kulaklığın alınabileceğini söylemeye çalışıyorum. "

Bu 2 cümlenin anlamı apayrı. İlk söylediğine fazlasıyla karışıyım, karalama kampanyası misali gayriciddi bir tutum. İkinci yorumun daha tutarlı. Olabilir.. karşı da gelmem.
« Son Düzenleme: 09 Eylül, 2012, 21:05:14 Gönderen: bFeeL »
PENTAX K-3

Bisiklet turlarım için sırt çantası önerisi rica ediyorum

Başlatan zaferguler

Yanıt: 6
Gösterim: 8074
Son İleti 04 Haziran, 2013, 21:58:19
Gönderen: zaferguler
Yeni başlayan birisi için fotoğraf gezisi önerisi

Başlatan kerimerdogan

Yanıt: 2
Gösterim: 4876
Son İleti 05 Ocak, 2015, 17:01:32
Gönderen: kerimerdogan
Fotograf Cekme heyecanini canli tumak icin..

Başlatan Lupara

Yanıt: 9
Gösterim: 5634
Son İleti 21 Ağustos, 2015, 21:50:49
Gönderen: Desperado
Bu zamanda Fotoğraf için Ne Yapıyorsun ?

Başlatan JoRDaN

Yanıt: 17
Gösterim: 11498
Son İleti 21 Temmuz, 2012, 14:21:15
Gönderen: kampfar
pc miz icin hangi ekran olmali

Başlatan ercan69

Yanıt: 23
Gösterim: 13990
Son İleti 13 Ekim, 2012, 20:44:23
Gönderen: Baha