Gönderen Konu: Türkiye'de Pentax Satışı..  (Okunma sayısı 20233 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jetranger

• Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Türkiye'de Pentax Satışı..
« : 12 Şubat, 2013, 19:04:28 »
Arkadaşlar Türkiye'de Pentax K5 II s satışı var mı?  Varsa nerede?  O kadar fotoğraf malzemesi satış sitesi dolaştım bir tane Pentax veya Pentax uymlu lens satan bir yer bulamadım.  Listelerinde olanlar da sorduğumda stokta yok gelecek diyorlar..

Eğer Pentax Türkiye'de bu kadar problemliyse işimiz çok zor görünüyor..  :(   
Cihangir Yarız
Pentax K-x, Pentax K5 IIs, Pentax 16-45mm, Pentax 55-300, Tamron 90 mm, Sigma 18-250mm, Pentax 18-55mm kit, Sigma 10-20mm

Çevrimdışı MC145

• Üye
  • Hobi olarak fotoğraf çekiyor.
    • Profili Görüntüle
    • facebook
K-1
Pentax Pentax 28-105Mm F3.5-5.6Ed Dc Wr
SMC Pentax-D FA 100mm F2.8 Macro WR
SIGMA 70-300 F:4-5.6 APO DG MACRO

Çevrimdışı KaBeş

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'de Pentax Satışı..
« Yanıtla #2 : 12 Şubat, 2013, 23:17:59 »
Arkadaşlar Türkiye'de Pentax K5 II s satışı var mı?  Varsa nerede?  O kadar fotoğraf malzemesi satış sitesi dolaştım bir tane Pentax veya Pentax uymlu lens satan bir yer bulamadım.  Listelerinde olanlar da sorduğumda stokta yok gelecek diyorlar..

Eğer Pentax Türkiye'de bu kadar problemliyse işimiz çok zor görünüyor..  :(   

Cihangir bey resmi olarak tr ye gelmedi biliyorum. 
http://www.pentax.com.tr/tr/dijital-slr.html

Bu arada izmir buluşmalarında sizi de görmek isterim kendi adıma en azından.
FUJIFILM X-E1
FUJINON LENS XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS
FUJINON LENS XF 56mm F1.2 R

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Şubat, 2013, 23:33:13 »
K-5 IIs ve K-5 II'yi özellikle takipteyim. Kısa süre içinde satışa sunulması bekleniliyor.

Açıkçası bekle bekle bende çok hoşnut değilim. Sürüm olmayınca, canlılık olmayınca üzülüyor insan. Bazı şeyler kısır döngü gibi...

K-5 II / IIs gövdelerini şu sıra soran çok. Kesinleşen her bilgide duyuru geçeceğim.
PENTAX K-3
SMC PENTAX-FA* 1:2 24mm IF AL
SMC PENTAX-FA 1:1.8 31mm AL Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.9 43mm Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.8 77mm Limited

I'm a Photographer, not a Terrorist.

Çevrimdışı zaimoglu

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Şubat, 2013, 00:42:17 »

Merhaba Serkan Bey,

Yeni ürünler ve aksesuarlar ile ilgili çalışmalar grup şirketlerimizden Nar Teknoloji (Pentax Türkiye Distribütörü) tarafından yürütülmektedir. Şuan için sizlere net bir tarih verememekteyiz. Yeni ürünler, aksesuarlar ve Pentax ile ilgili tüm gelişmeler ve bilgilendirmeleri pentax.com.tr ve pentaxshop.com.tr de siz değerli pentax dostlarımızla paylaşacağız.

Saygılarımla.

Emre Ayvaz

PentaxShop

K5ii nin stoklarina ne zaman girecegine dair attigim maile bugun gelen cevap.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı jetranger

• Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Şubat, 2013, 17:50:51 »
Cihangir bey resmi olarak tr ye gelmedi biliyorum. 
http://www.pentax.com.tr/tr/dijital-slr.html

Bu arada izmir buluşmalarında sizi de görmek isterim kendi adıma en azından.

Gelmeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim... :)
Cihangir Yarız
Pentax K-x, Pentax K5 IIs, Pentax 16-45mm, Pentax 55-300, Tamron 90 mm, Sigma 18-250mm, Pentax 18-55mm kit, Sigma 10-20mm

Çevrimdışı jetranger

• Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 13 Şubat, 2013, 17:52:52 »
http://fotografdunyasi.com.tr/category/objektifler/flt/808-pentax-uyumlu

http://arasfoto.com/kategori.asp?m=35&k=17

Evet aradığım lens Fotoğraf Dünyası sitesinde görünüyor. Siteyle temas kuracağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Esen kalın..
« Son Düzenleme: 13 Şubat, 2013, 20:22:14 Gönderen: bFeeL »
Cihangir Yarız

Çevrimdışı MC145

• Üye
  • Hobi olarak fotoğraf çekiyor.
    • Profili Görüntüle
    • facebook
« Yanıtla #7 : 13 Şubat, 2013, 21:52:52 »
Evet aradığım lens Fotoğraf Dünyası sitesinde görünüyor. Siteyle temas kuracağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Esen kalın..

Ne demişler :

Soran dağlar aşmış, sormayan düzde şaşmış.
K-1
Pentax Pentax 28-105Mm F3.5-5.6Ed Dc Wr
SMC Pentax-D FA 100mm F2.8 Macro WR
SIGMA 70-300 F:4-5.6 APO DG MACRO

VefaVafi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 01 Mart, 2013, 00:18:53 »
Bugün Nar'ı aradım, K-5 ii modelini iki haftaya kadar getirebileceklerini söylediler. Ben makineyi sadece gövde olarak almayı düşünüyorum ve yanına da ayrıca bir lens eklemeyi. Sebebi kit lenslere olan güvensizliğim. Ekseriyetle sokak fotoğrafçılığı denilen tarzda fotograflar çekmeyi istiyorum ve de seviyorum. Sabit odaklı lens almak gibi bir düşüncem var acaba sizler lens olarak ne tavsiye edersiniz?

Bu arada herkese selamlar, aranıza biraz önce katıldım. Daha önce Pentax'ın sadece adını duymuş biri olarak Canon 70d veya 7D Mark ii almayı düşünürken, kendimi son iki gündür bir Pentax sevdası içinde buluverdim. Teferruatlı bir tanışma yazısı yazacağım müsait zamanımda ama zamanım kısıtlı maalesef şu an. Lütfen kusuruma bakmayın. Öyle bir haldeyim ki gözlerim yastığı, yastık yorganı, yorgan beni ben ise uykuyu arıyorum.

Saygılarımla.

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 01 Mart, 2013, 00:46:38 »
Bugün Nar'ı aradım, K-5 ii modelini iki haftaya kadar getirebileceklerini söylediler. Ben makineyi sadece gövde olarak almayı düşünüyorum ve yanına da ayrıca bir lens eklemeyi. Sebebi kit lenslere olan güvensizliğim. Ekseriyetle sokak fotoğrafçılığı denilen tarzda fotograflar çekmeyi istiyorum ve de seviyorum. Sabit odaklı lens almak gibi bir düşüncem var acaba sizler lens olarak ne tavsiye edersiniz?

Bu arada herkese selamlar, aranıza biraz önce katıldım. Daha önce Pentax'ın sadece adını duymuş biri olarak Canon 70d veya 7D Mark ii almayı düşünürken, kendimi son iki gündür bir Pentax sevdası içinde buluverdim. Teferruatlı bir tanışma yazısı yazacağım müsait zamanımda ama zamanım kısıtlı maalesef şu an. Lütfen kusuruma bakmayın. Öyle bir haldeyim ki gözlerim yastığı, yastık yorganı, yorgan beni ben ise uykuyu arıyorum.

Saygılarımla.

Hoşgeldiniz aramıza. :)

18-135mm yada 50-135mm düşünmez misiniz? Sabit odak kalite tabiki ama zor olmaz mı?

Ayrıca K-5 II iyi bir seçim olmuş. :) Hayırlı olsun şimdiden.
PENTAX K-3

VefaVafi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 01 Mart, 2013, 18:57:27 »

Hoşgeldiniz aramıza. :)

18-135mm yada 50-135mm düşünmez misiniz? Sabit odak kalite tabiki ama zor olmaz mı?

Ayrıca K-5 II iyi bir seçim olmuş. :) Hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkürler hoşbulduk.  :)

Aslında lenslerden çok da anladığım söylenemez, detaylı bir tanışma yazısı yazabilirsem anlatacağım zaten. Daha 3-4 gündür Pentax makine ve lenlerini incelediğim için aslında çok da bilmiyorum Pentax lenslerini. Özellikle de kısaltmaları. SMC, DA, DA L, D FA, FA J, FA, F gibi kısaltmaların anlatıldığı bir konu var mı henüz bilmiyorum ama yoksa mutlaka olmalı. Bu arada yok mu başka lens tavsiyesi?

Çevrimdışı vedib

• Teknik Danışman
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 02 Mart, 2013, 09:39:01 »
   "VefaVafi" foruma hoşgeldiniz. Objektiflerle ilgili kısaltmaların ne anlama geldiğini özellikle objektif tanıtım yazılarımda harflarin yanına açılımlarını ve Türkçe anlatımlarını yazmaya gayret ediyorum. Çoğu terim Türkçeleştiğinden bazen dikkatimden kaçmış olabilir. Siteyi gezerseniz bu kısaltmalarla ilgili konulara raslarsınız. Bazı likleri aşağıya yazıyorum
                                 http://www.pentaxturk.com/forum/index.php/topic,2208.0.html
                                 http://www.pentaxturk.com/forum/index.php/topic,97.msg493.html#msg493
                                 http://www.letsgodigital.org/tr/26195/dijital-fotografcilik-terimleri/

bulvarsel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 12 Mart, 2013, 13:04:00 »
q modelini almak istiyorum yetkili satıcı 3 haftadır var yok sizi arayacağız..bir çok boş lafla oyalıyor beni.. yazık satmak istemiyorlar..illa ellerinde ki modeli  alacaksın.başkasına geçit yok..

Çevrimdışı Baha

• Admin
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 12 Mart, 2013, 15:33:27 »
q modelini almak istiyorum yetkili satıcı 3 haftadır var yok sizi arayacağız..bir çok boş lafla oyalıyor beni.. yazık satmak istemiyorlar..illa ellerinde ki modeli  alacaksın.başkasına geçit yok..

Öncelikle merhabalar.

Esnaf kanunu bu, elimizde ki en iyisi. Bunu yadırgamamak gerek. Bana bile zamanında K200D istediğimde K-x teklifi sundular. "K-x yeni çıktı" sanki bilmiyoruz. :D Bana CCD lazım ki K200D diye nokta atışı model istiyorum. Keza sizde bir nedenle özellikle Q istiyorsunuzdur.

Yetkili satıcı ve muhatap olduğunuz ismi bana e-posta atabilirseniz memnun olurum. Şuan da gerekli bilgileri edinmek adına üst düzey yetkili isme bu konu adresini gönderdim, Q ile ilgili de bilgi talep ettim.

En geç perşembe günü 1. ağızdan bilgileri alır, burada paylaşacağım.

İyi günler.
PENTAX K-3

VefaMetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 12 Mart, 2013, 15:42:54 »
   "VefaVafi" foruma hoşgeldiniz. Objektiflerle ilgili kısaltmaların ne anlama geldiğini özellikle objektif tanıtım yazılarımda harflarin yanına açılımlarını ve Türkçe anlatımlarını yazmaya gayret ediyorum. Çoğu terim Türkçeleştiğinden bazen dikkatimden kaçmış olabilir. Siteyi gezerseniz bu kısaltmalarla ilgili konulara raslarsınız. Bazı likleri aşağıya yazıyorum
                                 http://www.pentaxturk.com/forum/index.php/topic,2208.0.html
                                 http://www.pentaxturk.com/forum/index.php/topic,97.msg493.html#msg493
                                 http://www.letsgodigital.org/tr/26195/dijital-fotografcilik-terimleri/

Teşekkürler Üstadım hoşbulduk. :) Öncelikle kusura bakmayın, biraz önce gördüm mesajınızı. Verdiğiniz linkleri de incelemeye başladım, teşekkür ederim ilginize. Saygılarımla.

Kanına Pentax Sevgisi İşlemiş Fotoğrafçıların Sonu :)

Başlatan PENTAX

Yanıt: 9
Gösterim: 7472
Son İleti 24 Temmuz, 2013, 04:48:21
Gönderen: PENTAX
PENTAX KULLANICILAR FOTOĞRAF VE BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU..

Başlatan umutcanyel

Yanıt: 0
Gösterim: 4609
Son İleti 28 Ekim, 2013, 21:44:10
Gönderen: umutcanyel
Pentax yeni filmli fotoğraf makinesi

Başlatan vedib

Yanıt: 0
Gösterim: 3244
Son İleti 23 Aralık, 2022, 12:13:22
Gönderen: vedib
Pentax size 3 objektif hediye edecek..