Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize saglik guzel fotograflar. Ilk fotoğrafin kompozisyonunu daha cok begendim.
güzel çekimler olmuş gerçektenhazırcılık olacak biraz ama detay bilgi verebilir misiniz. kullanılan ekipman, süre, diyafram gibi. benzer değerler üzerinden denemeler yapabiliriz.teşekkürler.
gerçekten çok keyifli oluyor bu çekimler. elinize sağlık. biraz daha geriden çekerseniz daha etkileyici olabilir.
Elinize sağlık çok hoş fotoğraflar. Daha fazlasını bekleriz. Daha dslr almamışken Kadıköy'de Anafod fotoğraf grubunun steel wool denemesine katılmıştım, ışıkla boyama tekniği de diyorlar. Tabii elimde Canon Sx 220 kompakt makine, tripod yok, diyaframı kısmak, uzun pozlama yapmak falan hiç yapmamışım bilmiyorum. O vakit bir iş de çıkmıştı nasip olmadı çekmek, onlar çekmişlerdi ben de bakmıştım hayran hayran. Velhasıl şimdi makine var ama bir daha denk gelmedi içimde ukde kaldı.
dün geceden bir kare.
Elinize sağlık hoş olmuş
Murat abi dehşetül vahşet olmuş ya... Suyun yansımasını kullanmak süper fikir gerçekten... Tebrik ederim... =)))HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi