Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel bir teknikmiş bu,,,Ellerindeki ışık saçan şey ne peki?Meşale desem değildir,maytap desem değildir
Bi milyoncularda bulunuyor ince tel yada alüminyum teli dediğinizde gösterirler. Asıl adı çelik yünü filan ama sakın bu isimle aramaya kalkmayın.
Bu teknikle ülke içinde çok uğraşana rastlamamıştım, daha çok ülke dışında ilgi görüyor ve daha üzerine uğraşılan kareler paylaşılıyor. Zamanında arkadaşlarla birkaç çekim yapmıştık biz de ;</p> Sparks by Mert Çağrı PİRİ on 500px</p> Night Attraction by Mert Çağrı PİRİ on 500px
Kesinlikle son kare içlerinde en güzeli olmuş. Hem oranın yakalanması hemde su pürüzünün uzun pozlama ile giderilmesi ayrı bir hava vermiş. Tebrikler
steel wool değil. normal ateş. ama o teknikle çekilen fotoğraflara çok benzediği için paylaşmak istedim.
Gözleri parlattın yine. Güvenli bi yer bulnca ateş fotoğrafını kozalaklarla yapma fikri geldi bunu görünce, ateşte yanarken bir süre sonra patlayıp 5-10 metre uçuyolar (orman yangınlarının ani yayılma sebeplerinden biri) enteresan şeyler çıkabilir. Bir de ateş böcegi olan ormandan birkaç kare gördüm yerlerde dolaşan ateş izleri gökyüzünde yıldız izleri falan. Gaza getirenlerin çok olsun
İlla yaktırcaksınız bağı bahçeyi bir alternatif olarak da fenerle boyama düşünülebilir. Uzun pozlamada el feneri ile çeşitli şekiller çizerek yazılar vs. oluşturma... Bunun da farklı örnekleri mevcut...HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi