Arkadaşlar merhaba
Aşağıda yazdığım ekipmanım tek tek veya set olarak satılıktır. set olarak ta alsanız tek tek de alsanız fiyat aynıdır çünkü fiyatları çok uygun yazacağım. İşin aslı bir kursa başladım. Burak Bulut adında bir fotoğrafçıdan eğitim alıyorum. stüdyo fotoğrafçılığı eğitimi. para flaşların kullanımı vs. gibi. orada fark ettim ki. Pentax daha çok sokak fotoğrafçılığı veya ornito gibi konularda gelişirken zaten hitap etmeyi düşünmediği moda fotoğrafçılığı konusunda biraz geride kalmış maalesef. Bazı ayarlarda Burak hocanın dediği bir çok kolaylık sağlayacak ayar Pentax da yok. en basitini örnek vermek gerekir ise monochrome çekim yapamadım. (siyah/beyaz) buna benzer birçok detay bulunmuyor bizde. olay tamamen bundan ibarettir. Bu konu hakkında söyleyecekleri olanlar özelden yazsın lütfen yoksa ilan komple gider valla çünkü tartışma konusu da olacaktır tahminimce.

Fotoğraflar çarşamba gününe kadar bir sorun olmaz ise eklenecek. yine ekleyemezsem de almayı düşünenlere mail atabilirim.
Ekipman
PENTAX K-3 BODY
KUTU İÇERİĞİ TAM. SHUTTER BAKMADIM AMA YAKLAŞIK 7-8k CİVARIDIR. EKRAN KORUYUCULAR VAR. ÇİZİK BİLE YOK. SIFIR GİBİ.
FİYAT: 2.250 TL ( 3.000TL YE ALDIM 6 AY ÖNCE

)
PENTAX K10D BODY
27K shutter da. şarz aleti ve yedek batarya mevcut. zar zor bulunabilien köşe atması dışında hiç bir sorunu yok.
FİYAT: 375TL
PENTAX 18-55 WR
Sorunsuz ve temiz. kozmetik 10/9.
FİYAT:125TL
PENTAX 10-17 FİSH-EYE
Bulunması zor ve en üzülerek sattığım lensim. sıfır gibi. evladım gibi baktım kendisine. Hakkını verecek birine gitmesini dilerim. Hiç bir sorunu yok.
FİYAT: 950TL
PENTAX 50MM FA f:1.4
anlatmaya gerek yok sanırım lensi

gayet keskin ve güzel bokeh veren bir lens. tertemiz.
FİYAT:500TL
SİGMA 70-200 F:2.8 ex dg macro II
en son seriden. AF motoru daha yeni değiştirildi. çok hızlı ve temiz bir lens. her fotoğrafçıda olmalı bir 70-200. ağıda olsa en sevdiğim 2. lensim
kendisi. AF motoru değiştiğinde yeni sürümde yüklendi. 370Tl değerinde işlem yapıldı. sıfır gibi sayılır şuanda

tripod bileziği vs herşeyi var. çiziksiz tertemiz.
FİYAT:1400TL
PENTAX K-3 İÇİN BATTERY GRİP.
yanında bir adet yedek bataryası ile birlikte sıfır gibi tertemiz.
battery grip gerçekten güzel oluyormuş özellikle tutuş açısından

denemeyenlere tavsiye ederim. Birde body daha güzel görünüyor

FİYAT: 475TL
SANAL PAZARDAN GET İLAN AÇILIR. (TABİ Kİ KOMİSYON EKLENEREK

) KARGOLAR ALICIYA AİTTİR. İSTANBUL İÇİNDE ELDEN TESLİM EDİLİR. PAZARLIK TEKLİF ETMEZ İSENİZ SEVİNİRİM.
Saygılar. Teşekkürler.