Gönderen Konu: Bu Pazar Fotoğrafçılığın için Ne Yaptın?  (Okunma sayısı 23020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cbaytan

• Sanat Danışmanı
  • Üye
    • Profili Görüntüle
Bu Pazar Fotoğrafçılığın için Ne Yaptın?
« : 08 Ocak, 2012, 19:51:20 »
Merak ediyorum, Ankara İstanbul İzmir toplantılarından ne çıktı, gerçi bende zihinsel  olarak kendimi yalnız hissedemeden fotoğraf çekemem ama bekleyelim bakalım arkadaşlar duştan bir çıksın, karınları doysun belki bir şeyler koyarlar buraya. Dumanı üstünde bu fotoğraflar K200D ve DA 16-45 marifetidir.

« Son Düzenleme: 08 Ocak, 2012, 19:57:17 Gönderen: cbaytan »

Çevrimdışı REİS

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bu Pazar Fotoğrafçılığın için Ne Yaptın?
« Yanıtla #1 : 08 Ocak, 2012, 20:12:05 »
Ben fotoğraf çekemedim ama,dün ve bugün herkesin yararlanabileceği iki yazı ekledim.
Tabii bunları hazırlamak için bir haftadır yabancı yerli birçok sitede ilgili konuları okudum.
Kendi fotoğraf bilgilerime ilave yaptım.Başkaları da faydalansın diye hazırladığım yazıları bu sitede yayınladım.

Çevrimdışı JoRDaN

• Üye
  • Hikmet SiR
    • Profili Görüntüle
    • Hikmet Sir Photography
« Yanıtla #2 : 08 Ocak, 2012, 20:14:37 »
Benim sınav haftası olduğundan bu hafta ve 2 hafta boyunca bir yere çıkacağımı sanmıyorum. 20 Ocaktan sonrada ben fotoğraf eklemeye başlarım artık :)
Nikon D750
Nikon 24mm‑70mm ‑ F/2.8
Nikon 50mm - F/ 1.4
Nikon 70-200mm VR II - F/2.8

www.hikmetsir.com
Instagram: @hikmetsir

Çevrimdışı cbaytan

• Sanat Danışmanı
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Ocak, 2012, 21:26:54 »
Kendi fotoğraf bilgilerime ilave yaptım.Başkaları da faydalansın diye hazırladığım yazıları bu sitede yayınladım.
Ne güzel, nerdeler linklerini verebilirmisiniz?

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Ocak, 2012, 21:51:39 »
oglen 1 de kaldigim icin biraz nete girdim sonra yagmur yagmiyor diye disari cikdim malesefki hayal kirikligi icinde eve geri dondum birsey cekemedim yagmur yagmur eve zor attim bilindigi gibi net sorunu devam ediyor berbat bir gundu

Çevrimdışı cbaytan

• Sanat Danışmanı
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 09 Ocak, 2012, 11:00:03 »
yagmur yagmur eve zor attim bilindigi gibi net sorunu devam ediyor berbat bir gundu

WR'siz D700 ile zor tabii yağmurlu havalarda Ercan bey. :)

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Ocak, 2012, 11:16:12 »

;D ;D ;D ;D yok sukru abi wr meselesi degil ben d700 degil kendime kiyamadim bogazlari hemen sisen biriyim.yoksa d700 e wr gerek yok 10 euroya poset satiyorlar yoksa.sadece ben degil pentax kullanan arkadaslarda bu yuzden sikayetci sukru abi yaz gibisi yok degilmi gunes temiz hava herkez gulumser insallah ilk bahara yanindayiz karadeniz baska guzel olur ilk baharda.valla abi dun k5 bile cantadan cikarmadim kisin insanin cani birsey yapasi gelmiyor biilirsin isde

Çevrimdışı munzurlu

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 09 Ocak, 2012, 13:25:31 »

tamam bende k5 18-55 wr  yani ekipman tamam yagmura dayanikli fakat ben wr degilim  yani vucudunda wr olmasi gerekir diye düsünüyorum
KP
Pentax 16-45-Sigma 10-20mm
Tamron 90 mm makro -Sigma  70-200
Pentax star 55 mm 1.4
Fujifilm xt3
fujinon 35mm 1.4-fujinon 18-55mm
fujinon 10-24mm -fujinon 50-140mm

Çevrimdışı jetranger

• Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 09 Ocak, 2012, 14:55:26 »
Bu pazar İzmir'den arkadaşlarla Bergama'ya gittik.  Orada bize sıcak misafirperverliklerini esirgemeyen BAEFSAD üyeleri ile tanışıp tam gün tarihi ve kentsel bölgelerde çok güzel fotoğraflar çektik. Yorulduk ama gerçekten buna değdi.. :)

Cihangir Yarız
Pentax K-x, Pentax K5 IIs, Pentax 16-45mm, Pentax 55-300, Tamron 90 mm, Sigma 18-250mm, Pentax 18-55mm kit, Sigma 10-20mm

Çevrimdışı vedib

• Teknik Danışman
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 09 Ocak, 2012, 18:23:40 »
     Pentax'ın DSLR gövdeleri ile yeni versiyon lenslerin büyük çoğunluğu suyu itme özelliğine sahip özel bir madde ile kaplı olduğunu biliyorum. Güvenle yağışlı havalarda kullabilirsiniz. Özel WR serisi lensler ise contaları ile olsun özel yapıları ile olsun bu konuda tam emniyetlidir.

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 09 Ocak, 2012, 18:26:21 »
     Pentax'ın DSLR gövdeleri ile yeni versiyon lenslerin büyük çoğunluğu suyu itme özelliğine sahip özel bir madde ile kaplı olduğunu biliyorum. Güvenle yağışlı havalarda kullabilirsiniz. Özel WR serisi lensler ise contaları ile olsun özel yapıları ile olsun bu konuda tam emniyetlidir.

son derce haklisin vedip bey abi pentaxin ayri kilan ozelliklerinden bir tane daha

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 09 Ocak, 2012, 18:26:55 »
Bu pazar İzmir'den arkadaşlarla Bergama'ya gittik.  Orada bize sıcak misafirperverliklerini esirgemeyen BAEFSAD üyeleri ile tanışıp tam gün tarihi ve kentsel bölgelerde çok güzel fotoğraflar çektik. Yorulduk ama gerçekten buna değdi.. :)

daha bekliyorum fotolari elinize saglik

Çevrimdışı cbaytan

• Sanat Danışmanı
  • Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 09 Ocak, 2012, 20:54:43 »

Hayatımda gördüğüm tonları en güzel HDR fotoğraf diyebilirim , tonları hem fotoğrafın havasına uymuş hemde HDR fotoğrafların keskin ton yapmacıklığını yaratmadan rüyamsı bir hava yaratmış, üstelik bütün bunları keskin çizgilerin etrafında hale yaratmadan (halo) yapmış. Keşke bu tone mapping değerlerini korumuş olsanızda bizede gönderseniz diye düşünüyorum, bizdede bakalım aynı etkiyi yaratacakmı. Tebrikler demek burada şart tabii..
« Son Düzenleme: 09 Ocak, 2012, 21:03:45 Gönderen: cbaytan »

Çevrimdışı ercan69

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 09 Ocak, 2012, 20:58:29 »
Hayatımda gördüğüm tonları en güzel HDR fotoğraf diyebilirim , tonları hem fotoğrafın havasına uymuş hemde HDR fotoğrafların keskin ton yapmacıklığını yaratmadan rüyamsı bir hava yaratmış, keşke bu değerleri korumuş olsanızda bizede gönderseniz, bizdede bakalım aynı etkiyi yaratacakmı. Tebrikler demek şart tabii..
sukruu abi kapini calacamm cayini iceriz artik gercekden arkadasin eline saglik lejyonerin boyle hitab ettim kusura bakmasin yasca benden buyukse abimdir  cok hosuma gitti benimde hdr i gercekden heder etmeden bir calisma

Fotoğraf Yada Film Çekimleri İçin Amatörce Sahte Kan Yapımı!

Başlatan muhsinbagdadi

Yanıt: 3
Gösterim: 17643
Son İleti 03 Ekim, 2012, 23:29:56
Gönderen: PENTAX
Fotoğrafçılar İçin 100 Öğüt (Biraz sıradışı öğütler, Lütfen Okuyun)

Başlatan REİS

Yanıt: 6
Gösterim: 10516
Son İleti 23 Mart, 2013, 13:41:06
Gönderen: excil
gelin damat dış çekim icin tüyosu olan?

Başlatan Gülsemin

Yanıt: 6
Gösterim: 9399
Son İleti 21 Eylül, 2014, 23:05:52
Gönderen: gokhans
Yarışmalar ve Sergiler için Fotoğraf Seçimi