Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım. Her ne kadar siteye bir hafta kadar önce üye olsamda forumlarda çok yazmayı sevmediğim için yazmamıştım. Kısmet bugüneymiş.İsmim Murat, 1990 Afyon doğumluyum, memleketim Afyon, Konya'da ikamet ediyorum. 15 gün kadar önce bütcem dahilinde ikinci el k-x aldım, ayrıca 18-55 pentax lens ve 55 mm ricoh f 2.2 manuel lens aldım. Kendi çapımda birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Genelde herkesce fazla bilinmeyen şeylere ilgi duyarım, pentaxta öyle oldu, canon 500 d alacaktım, ama k-x aklımı çeldi.
Merhabalar...Geçen yil pentax almaya niyetlendigimde üye olmuştum,ama ancak yeni yeni frsat bulup vakit gecirebiliyorum forumda..2005 Ege Univ.sinema tv mezunuyum..fotoğrafa hep ilgim vardi ama gerek derslerde gerekse ozel olarak, fakat fotoğrafciliğa aslında ilk adımımı aile dostumuz Fotoğrafci ve Şair Taşkin hocamla yapmis olduğumuz workshop niteliğindeki gezilerle attim.ondan aldigm slr pentaxim okulda ki son senemde boynumdan hic dusmedi neredeyse..öğrenim kredimi yalnızca filmlere ve tab ettirmeye harcadigimi söyleyebilirim:)) 2006 yilinda itü ses eğitimi bolumune girdim 5 yıl daha oğrencilikle gecen bir süreçten sonra simdi müzik öğretmeni olarak buyukcekmecede görev yapmaktayim.itudeki ogrenciligim suresince makinenin arizalanmasi ve digital devrimle istemeyerek bir kopuş yaşadim fotoğraftan fiili olarak.simdi kendimi geliştirerek fotoğraf çekmeye devam etmek istiyorum.gecen yil eylülde pentaxk5 18 55 ve 50 200 wr lens aldim distributorden,gövde konusunda içim rahat fakat lensleri aceleye getirmiş olabilirim..forumda yazilip cizilenleri takiprteyim,geziler olursa haberdar olmak isterim saygilar...
kemal bey merhaba memnun oldum.teşekkür ederim, büyükçekmece fotoğraf kulübüne üyemisiniz? web sayfalarında pek bir hareket etkinlik göremiyorum bizzat da tanışmadım.sizin bilginiz var mı?
Başlatan Baha
Başlatan ilbey666