Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hoşgeldin soner iyi forumlar
Aramıza hoşgeldiniz Korhan. Forumda hoşça vakit geçireceğinizi umarım. Pentax K-r nin 18-55mm ve 50-200mm objektiflerini elden çıkarmanızı tavsiye etmem; ideal ve kullanışlı objektifler olduğunu bilmenizi isterim. Ama "SMC Pentax-DA 1:2,8 40mm Limited" çok iyi objektiftir. Maddi durum ve ihtiyaçlar gereği hareket edeceğinizi umarım.
Heheyyyttt, İstanbul nüfusunda artış var. Hoşgeldin Korhan. 3 hafta kadar sonra İstanbul'da olacam, görüşmek tanışmak iyidir.
Merhabalar,Adım Korhan, 1990'da İzmir'de doğdum. Şimdi üniversite için İstanbul'a geldim. 3. sınıf Makine Mühendisliği öğrencisiyim, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde. Pentax K-r var. 18-55 & 50-200 kit lensim, Jupiter 9 ve Super Takumar 55mm f1.8 lenslerim var. Bunlardan birkaçını satıp 40mm ltd alasım var. Öyle
Korhan dostum hoşgeldin. Forumda iyi vakit geçirmen dileği ile. Aramıza hoşgeldin.
Merhaba herkese,Trabzon'da Karadeniz teknik üniversitesinde jeoloji mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. 24 yaşındayım ve memleketim Uşak. Aranıza katılmaktan mutluluk duyarım ancak makinam nikon d90 lens olarakta 50mm 1.8d ve sigma 17-70mm 2.8-4.5 var makinamı buradaki lucky nickli uğur abimden aldım. 4 ay once başladım bu aşka önceki makinamda nikon d5000 di.Saygılar:)
hoşgeldiniz.uşak merkezdenseniz muhtemelen yazın görüşürüz:))
Başlatan Baha
Başlatan ilbey666